Fotocredit: Lars Verket

Fra 1 til 3 i Bystyret

Valgnatta 15. september er historisk. Nasjonalt har MDG fått inn representanter i en hel haug med kommunestyrer. I Oslo vil de spille en nøkkelrolle, og i Kristiansand økte MDG sin gruppe fra en til tre representanter. På bildet ser vi Hans Petter, Marte og Mira som blir faste i bystyret de neste fire årene. Birte (t.h) representerer i Fylkestinget der MDG også har kommet inne. (Vi tar forbehold om endelig opptelling, men slik så det ut litt over midnatt)

september 14, 2015

Valgvaken til Kristiansand, Songdalen, Søgne og Vennesla MDG foregikk på Til Stede i Kristiansand. Her ble det servert herlig vegetarmat, og flere band var på scenen:

20150914-D7N_5637

20150914-D7N_5648

Først ut var Simple Minded med Hildegunn og Christophoros Schuss. Hildegunn er førstekandidat i Songdalen. Etterpå kom et band fra UiA som slo til med den ene coverlåten etter den andre. Maten var som vanlig delikat hos Til Stede, og Fædrelandsvennen var innom med fotograf.

Stemningen sto i taket da resultatene fra kommunene tikket inn. Både Songdalen og Søgne ser ut til å få inn en representant, mens Vennesla glapp såvidt. De neste dagene blir det spennende å se på uttellingen både her sør, men også rundt om i landet!

Nå blir det hardt arbeid frem til 2017, og da skal MDG bli Norges tredje største parti med over 10%!